Helende energie

De Deva pyramide is verbonden met de Aartsengelen Michaël, Gabriël, Raphaël, Uriël, Zadkiel, Jofiel en Chamuël. De zeven aartsengelen vertegenwoordigen de zeven stralen van God.

De Deva pyramide heeft een krachtige energetische werking. Aarde energie en kosmische energie stromen door het elektromagnetisch veld van de pyramide. Op de ergonomische stoel ligt een energetische mat, die we nog kunnen verbinden met geometrische tools, zodat je nog meer effect ervaart.

Je zit – onder de pyramide – ontspannen op een ergonomische stoel, met daarop een electro-energetische mat. Met de koptelefoon op geniet je van transformerende muziek.

Een weldaad voor lichaam en geest. Ervaar zelf de krachtige maar toch zachte helende energie van de Deva pyramide. Je voelt de sterke verbinding met je hart en van je eigen essentie, op diepere lagen. Je komt tot nieuwe inzichten en eventuele blokkades lossen op. De energie van de pyramide brengt je terug in perfecte harmonie, in een staat van ‘alleen maar zijn in liefde en in licht’.

Bijdrage: 3x achter elkaar 1 uur healing € 150. Daarna € 60 per uur.

Plan je eigen datum in overleg. Mail me jouw voorstel.