Transformerend weekend

Een complete ervaring: bewegen, mediteren, klankhealing, een heerlijke behandeling of massage. Huisgemaakte biologische maaltijden, met kruiden uit eigen tuin en met liefde bereid. Twee overnachtingen in het healingcentrum, waar je het hele weekend kunt genieten van de bijzondere energie.

Er zijn meerdere professionele behandelaars aanwezig, en je krijgt sowieso 2x een privébehandeling. Er is genoeg tijd om heerlijk te wandelen in de prachtige omgeving of te relaxen in de infraroodsauna, in de stilteruimte of onder de Deva pyramide.

Alles is op elkaar afgestemd, de juiste voeding voor lichaam en geest. Blokkades worden aangeraakt en verdwijnen. Nieuwe energie kan gaan stromen, je voelt je blij!

Stel je voor: je arriveert vrijdagavond en geniet van een heerlijke, lichte maaltijd. We stellen ons aan elkaar voor. Na het eten bepreken we het programma voor het weekend. Daarna samen mediteren en heerlijk slapen.

Laat je onderdompelen in de verkwikkende energie van het healingcentrum en keer na dit transformerende weekend totaal ontspannen weer huiswaarts. Het is mogelijk het weekend te verlengen, als je graag nog even in de energie van Zielinbeweging wilt blijven.

In groepsverband op geplande datum, bijdrage:
– dagretraite € 150,00 (geheel verzorgd)
– weekendretraite in groepsverband € 495,00 (geheel verzorgd inclusief 2 overnachtingen)
– coaching, wandelcoaching 75,00 p/u
– kleine eigen groep in overleg
– meerdaagse en dagretraites op maat.
– Peru reizen op maat. Lees meer >

Eigen wensen zijn uiteraard bespreekbaar!

Plan je eigen datum in overleg. Dat kan voor jou alleen, of met meerdere personen. Mail me jouw voorstel.