Helend en ontspannend

De oorsprong van alles is geluid, ofwel klank. Het universum is voortgekomen uit de Oooooohm klank, jij dus ook! Daarom zijn klanken diep helend en ontspannend.

In de klanksessies gebruik ik mijn stem, sjamanendrums, Tibetaanse en kristallen klankschalen, Hawaïaanse Waterphone, Chinese gongs, koshi’s en bellen. Veel van mijn instrumenten hebben een bijzondere oorsprong en zijn al jarenlang bij me.

Klanken brengen vloeistoffen in beweging. Stel je voor, ons lichaam bestaat voor zo’n 75% uit water en al dat water komt in beweging als je je laat onderdompelen in klanken.

De trillingen en frequenties van de klanken komen overal, raken mogelijke blokkades aan en heffen deze op. Zo kan de energie weer vrij door je lichaam stromen. Je raakt meer en meer ontspannen en je zelfhelend vermogen wordt optimaal geactiveerd. Lichaam en geest komen weer in balans. Je voelt je direct blijer, vitaler en rustiger.

Ook na een massage of kristallegging kan ik met klanken de behandeling optimaliseren: ik breng je nog meer naar een diepe ontspanning, om zo het bereikte resultaat te verankeren.

In een groepssessie lig je heerlijk ontspannen op een schapenvacht, in een cirkel rondom een kristallegging. Een mooie manier om verbinding te maken met elkaar en met je eigen kern.

Een Klankhealing is optimaal ontspannen en weer in balans komen. Het is effectief bij overmatige stress, burn-out en chronische pijn. Het maakt weer ruimte vrij in je lichaam voor nieuwe energie.

Klankhealing ligconcert op eigen datum. Alles wat je hierbij nodig hebt is hier aanwezig, een heerlijke ligplek, kussens, dekentjes, biologische thee, kristalwater en iets lekkers.

Individueel € 99,00 (duur  1,5 uur)
2 personen € 140,00
3 personen € 180,00
4 personen € 220,00
Vanaf 5 personen € 50,00 p/p

In combinatie;
Cacaoceremonie € 18,00 p/p
Lichte vegan maaltijd. Incl. een heerlijk sapje en fruit na, huisgemaakt en biologisch. € 15,00 p/p
Blauwe Lotus thee € 5,00 pp

Eigen datum en gezelschap in overleg. Mail me jouw voorstel.