Nieuwe balans

Op de zeven chakra’s worden kristallen gelegd die door hun diep helende werking een nieuwe balans brengen. Ook in de ruimte en onder de behandeltafel liggen kristallen en geometrische tools, die de werking van de kristallen op de chakra’s extra ondersteunen.

Je lichaam komt direct meer in balans, je geest wordt rustig, je creativiteit wordt geprikkeld en je komt tot nieuwe inzichten.

Kristallen hebben een prachtige hoge trilling. En elk kristal heeft z’n eigen uitwerking. Door me af te stemmen op jouw ziel ‘weet’ ik welke kristallen ik mag gebruiken. Ik leg kristallen op jouw chakra’s of om je heen. Ook in de ruimte liggen helende kristallen, die de werking van de chakralegging versterken.

Je ligt op een comfortabele massagetafel met verwarming. Ik begeleid de werking van de kristallen met muziek, mijn stem en lichte aanrakingen van de energiepunten op je lichaam.

Een kristallegging werkt zeer ontspannend en heeft een intens helende werking op lichaam en geest. Na de legging zul je een weldadige rust en harmonie ervaren, die nog dagenlang kan doorwerken.

Sjamanistische healing € 99,00 (duur  1,5 uur)
Chakra healing met kristallen € 99,00 (duur  1,5 uur)
Kleine eigen groep in overleg

Staat je favoriete datum er niet bij? Mail me jouw voorstel.