Helend en rustgevend

Je hoeft niet te zoeken. De diepste stilte vind je binnen in jou. We zijn allemaal druk en onze agenda’s zijn overvol. Heb je er weleens aan gedacht om gewoon een dag in stilte te zijn? Meditatief bewegen, mediteren, loopmeditaties, een stiltewandeling in de natuur en aan het eind van de dag een klankhealing – zeer helend en rustgevend. Uiteraard hoort hier een heerlijke biologische lunch bij. Thuis vers bereid, met kruiden uit eigen tuin.

Door in stilte te zijn, gaat je creativiteit weer stromen en kom je vaak tot nieuwe inzichten. Er worden stiltedagen georganiseerd in groepsverband (maximaal 10 personen). Ook meditatieavonden en stiltewandelingen zijn mogelijk.  Of volg de Zhineng Qigong lessen een aloude chinese bewegingsleer die door iedereen gevolgd kan worden. De eenvoudige langzame bewegingen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd en hebben een gunstig effect op je zelfhelende vermogen en dus op je gezondheid. Je geest wordt rustig en je lichaam ontspant, er komt weer balans tussen lichaam en geest. De energie gaat weer stromen en je voelt je weer vitaal, energiek, en blij!

Het centrum bevindt zich op luttele minuten van het bos aan de rand van de Posbank. Daar kun je de Schotse hooglanders, wilde paardjes, zwijnen en herten ontmoeten en je in stilte met hen verbinden. Vogels zingen voor jou hun hoogste lied en je voelt er de kracht van eeuwenoude bomen.

Zhineng qigong privé les € 60,00
Kleine eigen groep in overleg

Staat je favoriete datum er niet bij? Mail me jouw voorstel.