Klankhealingligconcert met Cacaoceremonie

We starten deze avond met een Heilige Cacaoceremonie. Van 100% zuivere rauwe Cacao uit Peru wordt de drank vervaardigd. De Cacao is een waar superfood vol met anti oxidanten, theobromine wat je bloedtoevoer naar je hersenen vergroot en tegelijkertijd je hart opent. Het bevat vele mineralen waaronder magnesium, zeer goed voor alle vitale lichaamsfuncties. En je komt in een blije stemming!

Vervolgens zetten we onze intentie voor de komende tijd en neem ik je mee in een geleide meditatie. Aansluitend ga je heerlijk liggen op een matras met schapenvachten, ook dekentjes en kussens liggen voor je klaar. Tijdens de Klankhealing word je omhuld door hoge trillingen en frequenties van Tibetaanse klankschalen, Sjamanendrums, Gongs, koshi’s en bellen. De Hawaiaanse Waterphone en mijn stem maken het geheel compleet.

Je zult een diepe ontspanning ervaren, blokkades worden aangeraakt en transformeren, je zelfhelend vermogen krijgt een krachtige boost, al het oude, wat jou niet meer dient kun je loslaten en er ontstaat ruimte voor nieuwe sprankelende energie, waardoor er weer balans is tussen lichaam en geest.

Alles wat je deze avond nodig hebt is hier voorhanden. Kristalwater, heerlijke thee met verse kruiden uit de tuin en een comfortabele ligplek. Na afloop is er alle tijd om rustig bij te komen en is er lekkers en fruit.

 

 

Vul het formulier in om deel te nemen

Datum

27 november 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

Bijdrage 36,00
Categorie