Zhineng Qigong, Meditatie in beweging

Zhineng Qigong lessen een aloude chinese bewegingsleer die door iedereen gevolgd kan worden. De eenvoudige langzame bewegingen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd en hebben een gunstig effect op je zelfhelende vermogen.

Ontspannen werken met de universele energie, je zelfhelend vermogen stimuleren, uit je hoofd, in je hart, bewegen, zijn. Na afloop drinken we een kopje biologische thee en ga je vol nieuwe energie weer huiswaarts, of mss naar het bos.

Dr. Pang Ming is de grondlegger van deze medische bewegingsleer, die hij ontwikkelde na langdurige studie en door zelf de 11 verschillende vormen van Qigong te beoefenen. Hij combineerde eeuwenoude kennis met moderne medische inzichten. Zhineng Qigong is door de Chinese overheid aangewezen als de meest effectieve vorm van Qigong.

Iedereen kan Zhineng Qigong beoefenen. Ongeacht leeftijd en lichamelijke conditie. De oefeningen kunnen staand, zittend en zelfs liggend worden uitgevoerd. Het gaat immers om de intentie. En zo kan iedereen de energiestromen in het lichaam stimuleren en de positieve effecten op lichaam en geest ervaren.

Je hebt het meeste effect als je dagelijks oefent. Wekelijkse lessen (in groepsverband) kunnen je daarbij effectief ondersteunen. Privélessen zijn ook mogelijk.

De kracht van Zhineng Qigong? De eenvoud en effectiviteit van de oefeningen. Iedereen kan deze bewegingskunst beoefenen. En iedereen kan – door de energiestromen in z’n lichaam te stimuleren – de positieve effecten op lichaam en geest ervaren. Je gezondheid verbetert, je voelt je vitaal en blij!

Prijs: kaart van 10 lessen € 110

Staat je favoriete datum er niet bij? Mail me jouw voorstel.

Vul het formulier in om deel te nemen

Datum

16 april 2021

Tijd

09:00 - 10:00
Categorie