‘Met liefde en passie’

Ik ben geboren in 1961 en zeer positief ingesteld, moeder van drie prachtige zonen en grootmoeder van een kleinzoon. Ik heb een grote liefde voor de natuur, mens en dier, muziek, buiten zijn, bewegen, mediteren en gezond biologisch eten.

Sinds vele jaren beoefen ik Zhineng Qigong en ben bevoegd docent. Ik volg nog wekelijkse lessen en regelmatig neem ik deel aan workshops en vervolgopleidingen met Chinese leraren, ook in het buitenland.

Ik heb een grote liefde voor het Sjamanisme, met name voor de oeroude wijsheden en gebruiken van de Inca’s. Ik volgde de opleiding voor Sjamanistisch coach en de opleiding voor traumahealing. Regelmatig neem ik deel aan workshops en ceremonies met de Q’ero uit Peru, de rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s. Zij delen hun oeroude kennis en wijsheden die al eeuwenlang in de familielijn worden doorgegeven.

Daarnaast volgde ik de opleiding tot kristaltherapeute, de hoge trillingen en de helende werking van kristallen ervaren, is elke keer weer bijzonder.

Dit alles – samen met mijn levenservaring en innerlijke wijsheid – heeft geresulteerd in het starten van mijn eigen praktijk. Nu ik mij helemaal kan richten op mijn werk in de praktijk is deze inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig healingcentrum. Je kunt er zelfs overnachten. En je bent van harte welkom voor meerdaagse workshops en healing retraites. Alles onder één dak!

Met liefde en passie deel ik mijn zielswijsheid met andere mensen, zodat ook zij vanuit hun zelfhelend vermogen weer balans zullen ervaren en weer stralend, vitaal en gelukkig in het leven kunnen staan.

Ik werk het liefst individueel, maar ook graag in groepsverband. Ik houd de groepen klein, maximaal 10 personen,  zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Wilt je toch komen met een grotere groep? Dan werk ik samen met ervaren collega’s, zodat iedereen toch persoonlijke aandacht krijgt.