Image module

Contact met je ware zelf

Terug naar je kern. Dat maakt je blij, vitaal en gezond. De cliënten van Zielinbeweging komen weer in balans. De een voelt zich fitter, de ander wordt weer blij en een derde slaapt veel beter. Weer iemand anders verwerkt zijn verdriet en ervaart dat ook daar geluk te vinden is.

Zielinbeweging werkt holistisch, vanuit een allesomvattend mensbeeld. We vergeten soms dat alles al aanwezig is in onszelf, Zielinbeweging maakt dit weer voelbaar en zichtbaar.

Door contact te maken op zielsniveau komt er beweging in gevoelens en gedachten, waardoor mogelijke blokkades worden aangeraakt en opgeheven. Er komt weer ruimte, de energie kan weer stromen. Door luisteren, door aanraking, door stem en klank. Ook komt er informatie vanuit mijn diepe weten en daarbij vraag ik de hulp van de Engelen, Lichtmeesters en Spirits. Dan gebeuren er de prachtigste dingen, mensen durven zich weer open te stellen en krijgen contact met hun ware zelf.

Iedereen is welkom bij Zielinbeweging, van jong tot oud, ongeacht je lichamelijke conditie. Als je meer uit jezelf wilt halen en blijer, gelukkiger en gezonder wilt leven, dan ben je van harte welkom. Dan gaan we samen aan het werk, om weer balans te brengen tussen lichaam en geest, zodat jij in jouw leven meer blijheid zult ervaren.